Nieuwe website

Je hebt al een tijdje een fotoblog. Die werkt prima als een soort verlengd visitekaartje: de mensen die je ontmoet, verwijs je met een gerust hart.
Hoewel…. Het knaagde al een tijdje.
D’r moest toch eens een ‘echte’ website komen, maar dan wel eentje met een geïntegreerd blog of nieuwspagina…

Je bevindt je momenteel op zo’n pagina; een onderdeel van mijn vernieuwde website om je bijvoorbeeld te laten zien met welke (foto) activiteiten ik zoal de afgelopen tijd bezig geweest ben. Bij het overstappen naar een nieuw CMS komt er best nog veel kijken, m.a.w. een hoop werk!  Ook de reacties die bij mijn fotoblog per foto waren geplaatst, heb ik overgezet. Je vindt ze nu in het mapje waar zich de betreffende foto bevind. Natuurlijk is de website ook getest met de meest (nieuwe) gangbare platforms en browsers zoals: Chrome, Firefox, Internet Explorer/Edge, Safari en Opera.
Verder was dit voor mij de gelegenheid om gelijk even een ‘strenge’ selectie op de foto’s toe te passen en dus een aantal niet meer te plaatsen…

Ik hoop dat mijn nieuwe website jullie bevalt en aarzel vooral niet om je mening te geven. Dit kan op diverse manieren; ik zal er zo snel mogelijk op reageren.

Uiteraard veel kijk en leesplezier.
Geert.

Update 15 maart 2017:
De website is weer aangepast en is nu zo opgebouwd dat alle content zoals afbeeldingen, teksten, video’s, etc. optimaal worden getoond op diverse schermformaten. (responsive)
Bijvoorbeeld op een desktop wordt de website in zijn volledige breedte getoond, maar wanneer de zelfde website op een smartphone of tablet wordt geopend past de website zich grafisch aan zodat de inhoud ook op een kleiner scherm optimaal wordt getoond.

Update 10 juli 2018:
Sinds kort werkt ook mijn site met ‘HTTPS’
HTTPS zorgt ervoor dat alle communicatie tussen je website en je bezoekers versleuteld wordt. Zo kan er niemand “meeluisteren”.

Update 1 september 2019:
Overgegaan op een andere ‘site thema’ omdat het vorige thema niet fijn op de telefoon werkte qua menu. Het was trouwens best nog een hoop werk om alle content over te zetten, maar hopelijk kunnen we nu weer een tijdje vooruit… 🙂

reactie op Nieuwe website

  1. Wat een prachtige vernieuwde site. Hele mooie foto’s, ook goed om alles nu bij elkaar te zien, overzichtelijker.
    Ik ga alles nog eens rustig bekijken, zal nog checken of de link op mijn eigen site nog klopt, anders pas ik die aan.

    groetjes Ghita

Geef een reactie