Over mij

Mijn naam is Geert Hebels, woonachtig in het mooie Drenthe en mijn hobby’s zijn fotografie en natuur, hetgeen natuurlijk uitstekend met elkaar te combineren is. Het geeft mij rust, ontspanning en ik geniet daarvan. Het gaat bij mij echt om de natuurbeleving en dat hoeft niet eensĀ  groots en meeslepend te zijn. Ook in bescheidenheid schuilt soms schoonheid, als je er maar oog voor hebt.

Ik maak de foto’s op m’n eigen manier, zonder te beweren dat dit de manier is; het is slechts mijn manier. Ik streef niet naar technische perfectie, maar wel naar foto’s die me aanspreken en hopelijk jullie ook.

Zoals je ziet, ligt de nadruk bij mijn site op foto’s van de (Nederlandse) natuur en met name op vogels. Om vogels te fotograferen is heel veel geduld nodig, en moet je voorzichtig zijn om de dieren niet te verstoren.

Ook heb je behalve wat geluk ook kennis van een gebied nodig. Het overgrote deel van deze foto’s zijn dan ook in of in de nabijheid van mijn woonplaats genomen.

Natuurlijk hoop ik dat je hier regelmatig terugkeert en ik vind het leuk als je even een reactie achterlaat. Dit kan bij elke afzonderlijke foto (mapje), via contact of het gastenboek.


Take nothing but pictures.
Leave nothing but footprints.
Kill nothing but time.