Over mij

Even voorstellen:

mijn naam is Geert Hebels, woonachtig in het mooie Drenthe en mijn hobby’s zijn fotografie en natuur, hetgeen natuurlijk uitstekend met elkaar te combineren is. Het geeft mij rust, ontspanning en ik geniet daarvan. Het gaat bij mij echt om de natuurbeleving en dat hoeft niet eensย  groots en meeslepend te zijn. Ook in bescheidenheid schuilt soms schoonheid, als je er maar oog voor hebt.

Zoals je ziet, ligt de nadruk bij mijn site op foto’s van de (Nederlandse) natuur en met name op vogels. Om vogels te fotograferen is heel veel geduld nodig, en moet je voorzichtig zijn om de dieren niet te verstoren. Ook heb je behalve wat geluk ook kennis van een gebied nodig. Het overgrote deel van deze foto’s zijn dan ook in of in de nabijheid van mijn woonplaats genomen.

Deze site brengt hoofdzakelijk de schoonheid van onze Nederlandse natuur onder de aandacht, want we leven immers in een prachtig land en Ik hoop uiteraard dat je gaat genieten van de verschillende albums en de recente foto’s.
Op mijn blog worden foto’s getoond die niet (altijd) op de website staan, maar naar mijn mening wel de moeite waard zijn om te laten zien.

Ook is er op het blog meer ruimte voor het verhaal achter de foto’s. De verschillende blog berichten vindt je onder ‘nieuws’

Als je geen foto’s en het laatste nieuws wilt missen, is er de mogelijkheid om je te abonneren op mijn nieuwsbrief.
Natuurlijk hoop ik dat je hier regelmatig terugkeert en ik vind het leuk als je even een reactie achterlaat. Dit kan bij elke afzonderlijke foto (mapje), via contact of het gastenboek.

Geert.

Take nothing but pictures.
Leave nothing but footprints.
Kill nothing but time.