Links

Mijn favoriete links…

 1. Photofacts…Weblog over fotografie. Mooie fotosites, interessante technieken, reviews, tutorials en nieuwe fotografie producten.

 2. Das en boom …Van 1981 tot 2006 een vereniging en is sinds 2007 een stichting voor natuurbescherming, in het bijzonder ten behoeve van de Das.

 3. Faunabescherming…Sinds 1976 behartigt de stichting De Faunabescherming (vroeger genoemd de stichting Kritisch Faunabeheer) de belangen van in het wild levende dieren, met als doel een ethisch en wetenschappelijk verantwoord faunabeleid.

 4. Actiegroep 80 is prachtig…De actiegroep die er samen met de bewoners van Stieltjeskanaal voor heeft gezorgd dat er 8km. doorgaande weg niet werd afgesloten en meer…

 5. Atelier Mirjam…De beeldende kunst van Mirjam is realistisch, herkenbaar en ze heeft een voorkeur voor landschappen, geïnspireerd door het Groninger landschap met zijn mooie wolkenluchten.

Fotoblogs en site’s waar ik graag kijk…

 1. Carpe Diem …Op deze weblog deelt Ghita mooie momenten via haar foto’s en verhalen.

 2. Roeseliens Blog…Natuur en fotografie: Roeselien Raimond Nature Photography.

 3. Joke’s Camera…Joke fotografeert voornamelijk in de natuur, waar bloemen haar voorkeur hebben.

 4. Helma’s natuurfoto’s…In haar spaarzame vrije tijd gaat Helma er graag op uit.

 5. Torsten Beuster Natuurfotografie…Torsten fotografeert Natuur, landschappen, flora en fauna (als Kunst).

 6. Karin Vogt Fotografie…Karin is natuurfotograaf en officieel vakfotograaf.

 7. Petra’s fotoblog…Petra wil dat speciale wat ze ziet, in haar foto’s terug laten komen en dit deelt ze met jouw op haar fotoblog.

 8. johan Bosman Photography…Natuurfotografie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Johan.

 9. Michel van der Feer Natuurfotografie…Michel heeft natuurfotografie als voorkeur, met nadruk op wild- en macrofotografie.