Over mij

Mijn naam is Geert Hebels, woonachtig in het mooie Drenthe en mijn hobby’s zijn fotografie en natuur, hetgeen natuurlijk uitstekend met elkaar te combineren is. Het geeft mij rust, ontspanning en ik geniet daarvan.

Ik maak de foto’s op m’n eigen manier, zonder te beweren dat dit de manier is; het is slechts mijn manier. Ze zijn ook zeker niet technisch perfect, maar het zijn wel foto’s die me aanspreken en hopelijk jullie ook.

Zoals je ziet, ligt de nadruk bij mijn site op foto’s van de natuur en met name op vogels. Om vogels te fotograferen is heel veel geduld nodig, en moet je voorzichtig zijn om de dieren niet te verstoren.

Ook heb je behalve wat geluk ook kennis van een gebied nodig. Het overgrote deel van deze foto’s zijn dan ook in of in de nabijheid van mijn woonplaats genomen.

Natuurlijk hoop ik dat je hier regelmatig terugkeert en ik vind het leuk als je even een reactie achterlaat. Dit kan bij elke afzonderlijke foto (mapje), via contact of het gastenboek.

Take nothing but pictures.
Leave nothing but footprints.
Kill nothing but time.


Nieuwsbrief

Om automatisch op de hoogte te worden gehouden van updates van deze website, kun je je hier abonneren op de gratis nieuwsbrief.
Handig voor wanneer je graag op de hoogte wilt blijven, maar vergeet om regelmatig even langs te komen…

In deze nieuwsbrief zal alleen de nieuwe update komen te staan, zodat je weet wanneer er iets nieuws is geplaatst op deze site.
Jouw e-mail adres zal enkel en alleen worden gebruikt om je deze update toe te kunnen sturen.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een verificatie-mail met een link waarop je moet klikken om de inschrijving te bevestigen. Als de e-mail na meer dan 15 minuten niet in je mailbox zit, controleer dan even je spam-map.

De laatste nieuwsbrief en de meest recent gemaakte foto’s vindt je hier.